Tremblant

Het skigebied van Mont Tremblant ligt op slechts 90 km van de luchthaven van Montréal en is vanuit Brussel het best bereikbare skigebied van Noord-Amerika. De Mont Tremblant werd reeds in 1996 en in 1998 genomineerd door het wereldbefaamde "skimagazine" als beste Oost- Noordamerikaanse skistation.

Tremblant - Resort

De Mont-Tremblant is veel meer dan zomaar een berg. Dit volledig autovrije dorp biedt de typische warme Canadese gastvrijheid, de "joie de vivre" van Québec, de Europese charme, het Noordamerikaanse comfort, veel kleurrijke boetieks, kunstgalerijen en zeer goede restaurants (gaande van hamburgers tot tot de uitgelezen Franse keuken).

De Mont-Tremblant biedt een bruisend en gevarieerd après-ski leven: bioscoops, aquaclub met verschillende binnen- en buitenzwembaden, fitness, whirlpools, nightclubs, en zo veel meer. 

Tremblant - Skiën & snowboarden

Skiën in Tremblant is een ervaring waar iedereen van kan genieten. U kunt skiën en snowboarden aan alle 4 de zijden van de berg, wat betekent dat er een ruime keus is aan pistes. Met uw liftpas kunt u alle 94 pistes ontdekken, inclusief een 6 kilometer lange piste! Voor snowboarders zijn er meerdere schansen, ramps, rails en een ‘super pipe’.

Tremblant - Activiteiten

Naast al het skiën en snowboarden in Tremblant, zijn er ook nog andere activiteiten die u kunt doen. Enkele activiteiten die worden aangeboden in Tremblant zijn excursies huskytochten, ijsklimmen, cross country skiën en sneeuwscooters. Boek nu uw excursie huskytochten in Tremblant