Onze kantooruren tijdens de maand augustus

Een deel van het Montana-team bezoekt van 04 augustus tot 16 augustus Panama om dit in de toekomst verder uit te bouwen.

Er is wel steeds een medewerker aanwezig op ons kantoor 

De tijdelijke openingsuren zijn:

  • Maandag tot vrijdag: 10u - 17 u  
  • Zaterdag en zondag: enkel bereikbaar via mail :

​ ( christel@montana.be // dominik@montana.be )

​Tel : 03/ 385 26 16

Veilig reizen in Amerika: reisadvies

Mits inachtneming van onderstaande specifieke veiligheidsmaatregelen, kan in Latijns-Amerika doorgaans zonder noemenswaardige problemen gereisd worden.
In sommige landen in Latijns-Amerika en de Caraïben wordt een snelle verspreiding van het Zika virus vastgesteld. Het virus, overgebracht door de Aedis mug, zou verantwoordelijk zijn voor gevallen van microcefalie bij zuigelingen. Zwangere vrouwen wordt gevraagd hun reis uit te stellen. Indien dit niet mogelijk is, dienen ze contact met hun geneesheer op te nemen en de nodige voorzorgsmaatregelen tegen muggenbeten te treffen.

72 uur in Havana

Wie vandaag de Cubaanse hoofdstad bezoekt, voelt dat een belangrijke overgang zich aandient. Havana heeft nog wat weg van een prachtig openluchtmuseum waar de tijd stilstaat, maar nu de relaties met de VS verbeteren en de staatscontrole losser wordt, waait er een optimistische wind. Het beste moment om de parel van de Caraïben te ontdekken, is nu.

DAG 1 - Wijk La Habana Vieja

Cuba en Amerika zoeken toenadering

Na meer dan vijftig jaar diplomatieke ijstijd openen de Verenigde Staten en Cuba mogelijk al in april ambassades in elkaars landen. Dat deelde een hooggeplaatste functionaris van de VS gisteren in Washington mee, na de tweede ronde onderhandelingen over een normalisering van de betrekkingen.