Verre reizen event - Antwerpen

In het weekend van 14 & 15 oktober 2017 (Antwerpen), vindt wederom het Verre Reizen event plaats. Het evenement waar de bezoeker advies en uitleg krijgt betreffende het boeken van een verre reis door professionals. Van individuele reizen, tot gezins en groepsreizen, actief, luxe, avontuurlijk, keuze genoeg!

Ook Montana neemt deel aan het verre reizen-event op stand 044. 

We hebben nog een aantal vrijkaarten ter beschikking. Indien u interesse hebt, gelieve ons even te contacteren. 

Hopelijk tot snel!

Orkaan IRMA

Nadat de verwoestende orkaan HARVEY zijn doortocht maakte doorheen Houston, is er reeds een nieuwe orkaan in de maak. 

IRMA kan door de warme temperaturen van de zee een kracht halen van niveau 5. 

Landen die moeten oppassen voor IRMA zijn o.a.:

  • Puerto Rico
  • Dominicaanse Republiek
  • Haiti
  • Cuba (nog niet 100% zeker)

Als de orkaan het Cubaanse eiland bereikt, worden de programma's van de klanten aangepast zodat de veiligheid gegarandeerd is. 

Onze kantooruren tijdens de maand augustus

Een deel van het Montana-team bezoekt van 04 augustus tot 16 augustus Panama om dit in de toekomst verder uit te bouwen.

Er is wel steeds een medewerker aanwezig op ons kantoor 

De tijdelijke openingsuren zijn:

  • Maandag tot vrijdag: 10u - 17 u  
  • Zaterdag en zondag: enkel bereikbaar via mail :

​ ( christel@montana.be // dominik@montana.be )

​Tel : 03/ 385 26 16

Veilig reizen in Amerika: reisadvies

Mits inachtneming van onderstaande specifieke veiligheidsmaatregelen, kan in Latijns-Amerika doorgaans zonder noemenswaardige problemen gereisd worden.
In sommige landen in Latijns-Amerika en de Caraïben wordt een snelle verspreiding van het Zika virus vastgesteld. Het virus, overgebracht door de Aedis mug, zou verantwoordelijk zijn voor gevallen van microcefalie bij zuigelingen. Zwangere vrouwen wordt gevraagd hun reis uit te stellen. Indien dit niet mogelijk is, dienen ze contact met hun geneesheer op te nemen en de nodige voorzorgsmaatregelen tegen muggenbeten te treffen.

72 uur in Havana

Wie vandaag de Cubaanse hoofdstad bezoekt, voelt dat een belangrijke overgang zich aandient. Havana heeft nog wat weg van een prachtig openluchtmuseum waar de tijd stilstaat, maar nu de relaties met de VS verbeteren en de staatscontrole losser wordt, waait er een optimistische wind. Het beste moment om de parel van de Caraïben te ontdekken, is nu.

DAG 1 - Wijk La Habana Vieja

Cuba en Amerika zoeken toenadering

Na meer dan vijftig jaar diplomatieke ijstijd openen de Verenigde Staten en Cuba mogelijk al in april ambassades in elkaars landen. Dat deelde een hooggeplaatste functionaris van de VS gisteren in Washington mee, na de tweede ronde onderhandelingen over een normalisering van de betrekkingen.