Bogotá

Bogotá werd ooit beschouwd als een gevaarlijke stad die je beter kan vermijden. Het stadsbestuur heeft er de afgelopen jaren alles aan gedaan om van Bogotá een toeristische trekplijster te maken, en met succes. Bogotá hoort stilaan thuis in het rijtje van de Latijns-Amerikaanse hoogtepunten. De metropool heeft een ware gedaantewisseling ondergaan. Zo heeft de stad een verbeterde beveiliging en veel  infrastructurele projecten.

De stad staat gekend voor zijn sierlijke kerken, uitstekende musea, culturele evenementen en een bruisend nachtleven. Bogotá is ook de politieke en financiële centrum van het land. Het is voor toeristen ook de uitvalsbasis om het land te verkennen.

De meeste reizigers brengen hun tijd in of rond het historische La Candelaria door. Dit is een aangename wijk van café’s, kerken en musea.

Neem de tijd om door de historische gebieden te dwalen of te dineren in de charmante en authentieke café’s en Bogotá zal garant staan voor een fantastisch en verrijkend toeristisch avontuur.